SzaSza autómentő, kamionmentő, kamionsegély belföldön és külföldön  
SzaSza autómentő autómentés, autószállítás kapcsolat működési terület bemutatkozik a SzaSza autómentő gépkocsipark árak

Keresünk sofőrt nettó 450.000 Ft /hó kezdő keresettel nettó 450.000-700.000 Ft / hó közötti éves átlag keresettel BCE jogosítvánnyal autómentőre, kamionmentőre, segélyszolgálatra darus autómentőre, napi feladatok ellátására főállásba, Levéli telephelyünkre 3 éves igazolt fuvarozásban töltött gyakorlattal Lébény- Mosonmagyaróvár vonzáskörzetéből.
 
Nagyrészt belföldön, dolgozunk, de Ausztriába, Szlovákiába, vagy más eu országokba is van egy -egy fuvarfeladat, így a belföldi nemzetközi sofőrmunkához előírt, papírok szükségesek a munkakör betöltéséhez, autómentőn, darusautón, kamionmentőn,  szerzett gyakorlat vagy  autóipari, vagy mezőgépszerelői szakma előnyt jelent.
 
Garantált kezdő havi kezdő kereset BCE kategóriával főállásban nettó 450.000 Ft,  BE vagy C kategóriával nettó 350.000 Ft   B kategóriával 300.000 Ft  nettó / hó + jutalom egyéni teljesítmény alapján önállóan megszerzett és elvégzett fuvarok után!

Akinek jobban tetszik a beugrós sofőrállás,, és nem akar főállásban dolgozni, hanem csak néhány napot egy hónapban az fix napibéres, vagy órabéres  elszámolás  is választhat! BCE jogsival nettó 3000 Ft / óra, BE vagy C jogsival nettó 2500 Ft / óra B jogsival nettó 2000 Ft / óra a kesesete.
 
Másodállásos beugrós kollégák hívás esetén otthonról indulnak, eldönti elvállalja-e a fuvart, csak akkor jönnek be ha van kedvük lehetőségük és idejük, akkor és annyit napot dolgozik, amennyit akarnak, annyit keresnek, ahány  órát ledolgoztak.

Főállásúak választhatnak havi fix keresetet, vagy a ledolgozott idő és elvégzett feladatok alapján számolunk el velük.

A garantált alapkeresetért heti 5 munkanapot kell ledolgozni, havi szinten a munkaidőnaptár szerint munkanapok számát és átlag  7500 kilométert kell levezetni egy hónap alatt.

Fizetett szabadság van, kiadjuk, kifizetjük ugyanúgy és ugyanakkora bérrel, mintha dolgoztál volna,

A teljes kereset bankszámlára utalással érkezik, akinek ez nem felel meg, ne jelentkezzen hozzánk.

Kollégáink hosszabb külföldi fuvarok esetén szállodában alszanak.

Távolabbról érkezőknek elhelyezést tudunk biztosítani.

Betanulási időre ami 3-6 nap a garantált bérminimum 260.000 ft időarányos részét fizetjük, ez idő alatt el kell sajátítani a ment és fuvarlevél, az állapotlap és a számla kitöltését, meg kell tanulni rakodni, és a rakományt biztonságosan rögzíteni, és le kell vizsgázni a tanultakból.

Csak büntetlen előéletű, önmagára, járművére, munkájára igényes, B C E jogosítvánnyal, sofőr és GKI kártyával, több éves vezetési gyakorlattal, jó műszaki érzékkel rendelkező sofőrök jelentkezését várjuk.

B kategóriával autóipari képesítés -autószerelő, karosszériás, gépjárműtechnikus, mezőgépszerelő, autóvillamossági szerelő stb - vagy furgonos nemzetközi forgalomban szerzett minimum 3 éves fuvarozói gyakorlattal tölthető be az állás

Ha ittas, vagy bódult állapotban vezettél, vagy bevonták a jogsidat vagy súlyosabb közlekedési szabálysértéseket követtél el sorozatosan, vagy, megszegted a törvényeket ne jelentkezz hozzánk.
 
Tisztességes munkáért tisztességes dolgozónak tisztességes feltételekkel tisztességes megélhetést nyújtó keresetet biztosítunk egy munkahellyel.

Autómentésben, kamionmentésben darus autón vagy autószállításban, nehézgépszállításban szerzett gyakorlat, idegen nyelvismeret előny,  gépjárművek műszaki ismerete, alapfeltétel.

Jelentkezők fényképes szakmai önéletrajzát az info@szaszaautomento.hu címre várjuk, nem a Fb-on keresztül!

Telefonon érdeklődni 06 20 22 9 2222-es telefonszámon tudsz, ha esetleg valamilyen kérdésed van munkanapokon munkaidőben.

Keresünk részmunkaidőre önálló munkára képes autószerelőt, gépjárműtechnikust, vagy üzemmérnököt Levéli -Győri munkahelyre nettó 3000 Ft /óra kezdő keresettel, vagy havi 80 órában, nettó 240.000 Ft-os kezdő kereseti lehetőséggel!


Sportatók szállítását is vállaljuk. Ezt is mi vittük. Zárt utánfutóban is tudunk szállítani sportautókat. Hazaszállítást is vállalunk bel- és külföldről személyekkel együtt.

Telefon:
0036 96/569-031
0036 20/937-0928
Fax:
0036 96/569-030
E-mail:
info@szaszaautomento.hu

Tevékenységek:
Autómentő
Kamionmentő
• Műszaki mentő
• Autó-segély
Autókölcsönző
• Hazaszállítás bel- és külföldről max 8 személlyel.
• Sportautó szállítás zárt utánfutóval

Gyors és olcsó!

Csonka Eszter - Tachográf adatok letöltése és kiértékelése, AETR oktatás - költséghatékonyan, szakszerűen, rugalmasan: www.tachografgyor.hu 

SzaSza autómentés, kamionmentés nyitólap | a SzaSza autómentő, kamionmentő szolgáltatásai | az autómentő elérhetőségei | működési terület | SzaSza autómentő bemutatkozása | autómentő, kamionmentő gépkocsipark | autómentés kedvező árakon
Honlapkészítés - Webdesign - Program- Hoszting