SzaSza autómentő, kamionmentő, kamionsegély belföldön és külföldön  
SzaSza autómentő autómentés, autószállítás kapcsolat működési terület bemutatkozik a SzaSza autómentő gépkocsipark árak

Sofőr főállásos
 
Keresünk sofőrt főállásra, nettó 450.000 Ft/hó garantált alap keresettel  BCE jogosítvánnyal autómentőre, kamionmentőre, segélyszolgálatra darus autómentőre, napi feladatok ellátására főállásba,  Levéli Győri telephelyünkre, főként belföldi munkaára minimum 3 éves igazolt fuvarozásban töltött gyakorlattal.
 
Garantált kezdő havi alapkereset BCE kategóriával főállásban nettó 450.000 Ft, BE vagy C kategóriával nettó 350.000 Ft  B kategóriával nettó 300.000 Ft / hó + jutalom egyéni teljesítmény alapján önállóan megszerzett és elvégzett fuvarok után.
 
Másodállásos, beugrós kollégák keresete nettó 3000 Ft/ óra. Nekik hívás esetén tudunk munkát biztosítani, csak akkor jönnek be, ha van kedvük és lehetőségük, annyi napot dolgoznak amennyit akarnak.
 
Főállásúak választhatnak fix keresetet, vagy a ledolgozott idő és elvégzett feladatok alapján számolunk el velük az elvégzett feladatok alapján.
 
A garantált alapkeresetért heti 5 munkanapot kell ledolgozni.
Szabadság van, kiadjuk, kifizetjük ugyanúgy és ugyanakkora bérrel , mintha dolgoznál!
 
A teljes kereset bankszámlára utalással érkezik, akinek ez valakinek nem felel meg, meg mert tartozásait levonásait nem akarja kifizetni, ne jelentkezzen hozzánk.
 
Kollégáink hosszabb külföldi fuvarok esetén szállodában alszanak, nem kell a kis szűk  fülkében nyomorogniuk napokig!
 
Távolabbról érkezőknek albérleti támogatást tudunk biztosítani az első ledolgozott hónap után.
 
Csak büntetlen előéletű, önmagára, járművére, munkájára igényes, B C E jogosítvánnyal, sofőr és GKI kártyával, több éves vezetési gyakorlattal, jó műszaki érzékkel rendelkező sofőrök jelentkezését várjuk.
 
B kategóriával autóipari képesítés -autószerelő, karosszériás, gépjárműtechnikus, mezőgépszerelő, autóvillamossági szerelő stb -  vagy furgonos  nemzetközi forgalomban szerzett minimum 3 éves nemzetközi gyakorlattal tölthető be az állás
 
Ha ittas, vagy bódult vezettél, vagy bevonták a jogsidat vagy súlyosabb közlekedési szabálysértéseket követtél el sorozatosan, vagy, több alkalommal megszegted a törvényeket ne jelentkezz hozzánk. 
 
Ha hasonló autómentő-autószállító  tevékenységet végzel és nincs elég munkád, hogy megélj belőle vagy csak az érdekel, hogy  mi hogy csináljuk,  kérlek ne jelentkezz, mert a konkurenciát nem kívánjuk tanítani.
 
Ha minden héten más munkahelyen dolgozol kérlek ne jelentkezz hozzánk, mert a vándormadarakat nem tanítjuk.
Megválogatjuk dolgozóinkat, nálunk, ha nem tudsz lecserélni egy kereket, vagy nem tudsz lelégteleníteni egy üzemanyag rendszert, vagy egy rossz biztosíték miatt világ végére viszel egy autót, akkor nem dicséretet hanem munkakönyvet fogsz kapni, ezért a gépjárművek műszaki ismerete fontos szempont a dolgozók kiválasztása során. Tisztességes munkáért tisztességes dolgozónak tisztességes megélhetést nyújtó keresetet biztosítunk egy munkahellyel.
 
Autómentésben, kamionmentésben darus autón vagy autószállításban, nehézgépszállításban szerzett gyakorlat, idegen nyelvismeret előny, míg a gépjárművek műszaki ismerete, alapfeltétel.
 
Jelentkezők fényképes szakmai önéletrajzát az info@szaszaautomento.hu címre várjuk.
 
Telefonon érdeklődni  06 20 22 9 2222-es telefonszámon lehet!
 

Autószerelő
Keresünk főállásra vagy  részmunkaidőre önálló munkára képes autószerelőt, gépjárműtechnikust, vagy üzemmérnököt Levéli munkahelyre nettó  3000 Ft  /óra   kezdő keresettel.

 


Sportatók szállítását is vállaljuk. Ezt is mi vittük. Zárt utánfutóban is tudunk szállítani sportautókat. Hazaszállítást is vállalunk bel- és külföldről személyekkel együtt.

Telefon:
0036 96/569-031
0036 20/937-0928
Fax:
0036 96/569-030
E-mail:
info@szaszaautomento.hu

Tevékenységek:
Autómentő
Kamionmentő
• Műszaki mentő
• Autó-segély
Autókölcsönző
• Hazaszállítás bel- és külföldről max 8 személlyel.
• Sportautó szállítás zárt utánfutóval

Gyors és olcsó!

Csonka Eszter - Tachográf adatok letöltése és kiértékelése, AETR oktatás - költséghatékonyan, szakszerűen, rugalmasan: www.tachografgyor.hu 

SzaSza autómentés, kamionmentés nyitólap | a SzaSza autómentő, kamionmentő szolgáltatásai | az autómentő elérhetőségei | működési terület | SzaSza autómentő bemutatkozása | autómentő, kamionmentő gépkocsipark | autómentés kedvező árakon
Honlapkészítés - Webdesign - Program- Hoszting