SzaSza autómentő, kamionmentő, kamionsegély belföldön és külföldön  
SzaSza autómentő autómentés, autószállítás kapcsolat működési terület bemutatkozik a SzaSza autómentő gépkocsipark árak

Lerobbant összetörött autója?

Kérem kérjen konkrét ajánlatot mentésére cégünktől!

Ajánlatkérésekor adja meg a pontosan fel és lerakóhely címét, a szállítandó gépkocsi típusát, súlyát, hosszát, magasságát, pillanatnyi tömegét, a szállítandó személyek számát, a gépkocsit vezető személy telefonos elérhetőségét.

Ha nem tudja megadni a gépkocsija pontos helyszínét, sajnos mi sem vagyunk képesek Önt megtalálni bármennyire is szeretnénk! ( hiába veszekszik a szöszi  a központossal, a kollégánk akkor sem tudja hol robbant le :)

Mindig a lerobbant autó gépkocsivezetőjével szeretnénk beszélni, így rejtett  telefonszámon  hívogató embereknek,   vagy ismeretlen fuvarfeladatra  nem  áll módunkba árajánlatot készíteni, és nem áll módunkba fuvart számla nélkül elvállalni így, ha erre kér a szolgáltatást megtagadjuk!

Árajánlatot munkanapokon, munkaidőben tudunk adni 8-12 és 13-16 óra között

ÁLTALÁNOSAN ÁRAINKRÓL!

A SZASZA Autómentő Kamionmentő személygépkocsikra vonatkozó szállítási díjtételei:

Alapdíj: 10-15.00 Ft, Kilométerdíj: 180-250 Ft Műszaki mentés: 8-15.000 Ft /ó

Autómentés nem csupán  kilométerdíjból áll, hanem a számlákon különféle tételek szerepelhetnek, amik  megdrágítják a szolgáltatást, így elsőre érdemes megvizsgálni, hogy esetlegesen olcsóbb lenne-e megjavíttatni az autót mint hazaszállíttatni, hiszen  lehet sokkal kisebb összegből javítható helyben az autó, mint amennyibe a szállítás kerül.


Ha a gépkocsi biztonságosan vontatható,  nem fék vagy kormányműhibás egy ismerős vagy jó barát segítségével üzemanyagárban el lehet vontatni a leg- közelebbi szervizig, a vontatásra vonatkozó közlekedési szabályok betartásával.

Amennyiben olcsón szeretne autót szállíttatni, napi 5-20 ezer forint közötti áron lehet még autómentőt vagy autómentő utánfutót is bérelni, itt is csak a bérleti díj és az üzemanyagár terheli az ügyfelet.

Ha külföldön messze robbant le az autó, és öreg értéktelen gépkocsiról van szó, lehet egyszerűbb ott helyben kivonatni a forgalomból, hazautazni, itthon a szállítási és javítási díjból, esetleg egy másik járművet vásárolni.

Megrendelőink részére mindig a legkedvezőbb megoldást próbáljuk megtalálni, így esetenként munkáinkat alvállalkozók bevonásával végezzük el, ha így olcsóbban, rövidebb idő alatt tudunk szolgáltatni ügyfeleink részére.


Ha a szállítás mellet dönt, mindig kérjen szóban, majd írásban árajánlatot gépkocsija mentésére, ne dőljön be a szóbeli ígéreteknek, mert a számla kifizetésekor meglepetések érhetik!

Ha szállíttat, vagy javíttat mindig minden esetben kérjen részletes számlát az elvégzett szolgáltatásokról, mert így minden utólagosan átlátható, és esetleges garanciális vagy vitás ügyekben bizonyíthatóvá válik.

Lehetőségünk van autómentésre maximum 9 személlyel együtt is, azonnali indulással gépkocsik hazaszállítására, vagy a szállítási időre ügyfeleink hazautazására bérleti díj mentesen bérautót tudunk biztosítani.

Belföldi és rövidtávú fuvarok árainkról!


Autómentés tárolás esetén szerződött partnereink tarifái kell alkalmazni , ha a megrendelést szerződött partneren keresztül kaptuk, így ezekben az esetekben a lenti árak nem alkalmazhatóak, kizárólag a megrendelővel szerződött árakon történik az elszámolás!

Autómentés, középkategóriás gurulóképes, kormányozható gépkocsik esetén , vagy segélyszolgálat, bikázás  Győrben, Mosonmagyaróváron fix 18.000 Ft.

Műszaki mentés esetére rendelkezésünkre áll egy nagy teljesítményű daruval felszerelt autómentő, amivel szinte minden mentési helyzet megoldható. 

Daruja képes felemelni egy Audi Q7-es terepjárót, csörlője hydro csörlő 5 tonna teherbírású, így képes kiemelni vagy  kihúzni a legmélyebb árokból is a sérült gépkocsikat. Ez az autó 15 tonna össztömegű, nem tévesztendő össze egy Tescos csörlővel felszerelt 3,5 tonnás autómentővel :)


Üzemanyag leeresztés , amennyiben diesel helyett benzint tankolt vagy fordítva   30.000 Ft/ alkalom


Bezárt gépkocsik nyitása telephelytől 20 kilométeres körzetben, sérülés nélküli, modern technológiával.... nem  ékkel feszegetjük az ajtófix 20.000 Ft   40 kilométer felett + 180 Ft / km, ha nem sikerül kinyitni, természetesen nem számítunk díjat fel!


Autómentés Európából

Külföldi autómentés azonnali indulással, 1000 kilométer feletti távolságról maximum 9 fővel középkategóriás személygépkocsik esetén
 Alapdíj 10.000 Ft , Kilométerdíj 180 Ft / km-től


Tárolás bekerített, megvilágított, kamerákkal, kutyákkal őrzött zárt helyen tárolás időtartalmától függően   3.000 Ft / nap személygépkocsik esetén, teherautók nagyságuktól elfoglalt helytől függően fizetnek díjat.

Tárolóban munkanapokon 8-12 és 13-16 óra között van gépjárműkiadás, hétvégén, munkaidőn túl nem áll módunkba gépkocsit kiadni!

Kamionmentés , teherautó mentés, tehergépkocsi segélyszolgálat esetén kérjen árajánlatot konkrét feladat megjelölésével.

 Kilométerdíjat a Google térkép  leggyorsabb útvonala alapján számítjuk fel a díjakat, így mindenki számára ellenőrizhető a díjszámítás.

Külföldi autópályadíjak, kompdíjak elszámolása esetén eredeti, kifizetett számlát fénymásolatként csatoljuk, vagy a legrövidebb időszakra vásárolható pályadíjat számítjuk fel.

Fenti áraink nettó árak a számla végösszegére  27 % Áfát kell felszámítanunk. Éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon 30%felárat számítunk fel, 2 főnél több utas esetén 15% utánfutó, pótkocsi, lakókocsi  vontatása esetén 50% a felár.

Amennyiben darus csúszóplatós autómentőre lenne szüksége, kérem kérjen konkrét ajánlatot az adott mentésre!


Nézze meg gépkocsiparkunkat mielőtt döntene, válassza a közel azonos árak mellett modern eszközökkel felszereltséggel 20 éve azonos néven és helyen dolgozó több idegen nyelvet beszélő, talán legkulturáltabb személyzettel rendelkező vállalkozást, ahol a gépkocsivezetők között nincs egy büntetett előéletű,  személy sem!


 

Sportatók szállítását is vállaljuk. Ezt is mi vittük. Zárt utánfutóban is tudunk szállítani sportautókat. Hazaszállítást is vállalunk bel- és külföldről személyekkel együtt.

Telefon:
0036 96/569-031
0036 20/937-0928
Fax:
0036 96/569-030
E-mail:
info@szaszaautomento.hu

Tevékenységek:
Autómentő
Kamionmentő
• Műszaki mentő
• Autó-segély
Autókölcsönző
• Hazaszállítás bel- és külföldről max 8 személlyel.
• Sportautó szállítás zárt utánfutóval

Gyors és olcsó!

Csonka Eszter - Tachográf adatok letöltése és kiértékelése, AETR oktatás - költséghatékonyan, szakszerűen, rugalmasan: www.tachografgyor.hu 

SzaSza autómentés, kamionmentés nyitólap | a SzaSza autómentő, kamionmentő szolgáltatásai | az autómentő elérhetőségei | működési terület | SzaSza autómentő bemutatkozása | autómentő, kamionmentő gépkocsipark | autómentés kedvező árakon
Honlapkészítés - Webdesign - Program- Hoszting