SzaSza autómentő, kamionmentő, kamionsegély belföldön és külföldön  
SzaSza autómentő autómentés, autószállítás kapcsolat működési terület bemutatkozik a SzaSza autómentő gépkocsipark árak

Lerobbant összetörött autója?  Kérem kérjen konkrét ajánlatot mentésére cégünktől!

Ajánlatkérésekor adja meg a pontosan fel és lerakóhely címét, a szállítandó gépkocsi típusát, súlyát, hosszát, magasságát, pillanatnyi tömegét, a szállítandó személyek számát, a gépkocsit vezető személy telefonos elérhetőségét.

Gps koordináták alapján tudjuk Önt legbiztosabban megtalálni, a mobiltelefonjába ha van Google térkép, kérem küldje el a pontos helyadatait.

Ha nem tudja megadni a gépkocsija pontos helyszínét, sajnos mi sem vagyunk képesek Önt megtalálni bármennyire is szeretnénk ezért mindig a lerobbant autó gépkocsivezetőjével szeretnénk beszélni,


ÁLTALÁNOSAN ÁRAINKRÓL!

A SZASZA Autómentő Kamionmentő személygépkocsikra vonatkozó szállítási díjtételei:

Alapdíj: 8-15.00 Ft, Kilométerdíj: 180-250 Ft Műszaki mentés: 8-15.000 Ft /ó

Megrendelőink részére mindig a legkedvezőbb megoldást próbáljuk megtalálni, így esetenként munkáinkat alvállalkozók bevonásával végezzük el, ha így olcsóbban, rövidebb idő alatt tudunk szolgáltatni ügyfeleink részére.


Ha a szállítás mellet dönt, mindig kérjen szóban, majd írásban árajánlatot gépkocsija mentésére, ne dőljön be a szóbeli ígéreteknek, mert a számla kifizetésekor meglepetések érhetik!

Ha szállíttat, vagy javíttat mindig minden esetben kérjen részletes számlát az elvégzett szolgáltatásokról, mert így minden utólagosan átlátható, és esetleges garanciális vagy vitás ügyekben bizonyíthatóvá válik.

Autómentés tárolás esetén szerződött partnereink tarifái kell alkalmazni , ha a megrendelést szerződött partneren keresztül kaptuk, így ezekben az esetekben a saját árak nem alkalmazhatóak, kizárólag a megrendelővel szerződött árakon történik az elszámolás!

Autómentés gurulóképes, kormányozható gépkocsik esetén  vagy segélyszolgálat, bikázás  Győrben, Mosonmagyaróváron:

1800 kg össztömegig 13.000 Ft 1801kg-2500kg össztömegig 15.000 Ft, 2501kg-3200 kg kg össztömegig 20.000 Ft / alkalom

Műszaki mentés esetére rendelkezésünkre áll egy nagy teljesítményű daruval felszerelt autómentő, amivel szinte minden mentési helyzet megoldható. 

Daruja képes felemelni egy Audi Q7-es terepjárót, csörlője hydro csörlő 10 tonna teherbírású, így képes kiemelni vagy  kihúzni a legmélyebb árokból is a sérült gépkocsikat. Ez az autó 32 tonna össztömegű, és szinte mindent elvisz, ami az utakon közlekedik

Üzemanyag leeresztés , amennyiben diesel helyett benzint tankolt vagy fordítva   20.000 Ft/ alkalom

Bezárt gépkocsik nyitása telephelytől 20 kilométeres körzetben, sérülés nélküli, modern technológiával.... nem  ékkel feszegetjük az ajtót  fix 15.000 Ft   180 Ft / km, ha nem sikerül kinyitni, természetesen nem számítunk díjat fel!

Autómentés Európából rakománybiztosítássa

Külföldi autómentés azonnali indulással, 1000 kilométer feletti távolságról maximum 9 fővel középkategóriás személygépkocsik esetén
Alapdíj 10.000 Ft , Kilométerdíj 180 Ft / km-től

Tárolás bekerített, megvilágított, kamerákkal, kutyákkal őrzött zárt helyen tárolás időtartalmától függően   3.000 Ft / nap személygépkocsik esetén, teherautók nagyságuktól elfoglalt helytől függően fizetnek díjat.

Tárolóban munkanapokon 8-12 és 13-16 óra között van gépjárműkiadás, hétvégén, munkaidőn túl nem áll módunkba gépkocsit kiadni!

Kamionmentés , teherautó mentés, tehergépkocsi segélyszolgálat esetén kérjen árajánlatot konkrét feladat megjelölésével.

 Kilométerdíjat a Google térkép  leggyorsabb útvonala alapján számítjuk fel a díjakat, így mindenki számára ellenőrizhető a díjszámítás.

Külföldi autópályadíjak, kompdíjak elszámolása esetén eredeti, kifizetett számlát fénymásolatként csatoljuk, vagy a legrövidebb időszakra vásárolható pályadíjat számítjuk fel.

Fenti áraink nettó árak a számla végösszegére  27 % Áfát kell felszámítanunk. Éjszaka, hétvégén, ünnepnapokon 30%felárat számítunk fel, 2 főnél több utas esetén 15% utánfutó, pótkocsi, lakókocsi  vontatása esetén 50% a felár.

Amennyiben darus csúszóplatós autómentőre lenne szüksége, kérem kérjen konkrét ajánlatot az adott mentésre!

Nézze meg gépkocsiparkunkat mielőtt döntene, válassza a közel azonos árak mellett modern eszközökkel felszereltséggel 20 éve azonos néven és helyen dolgozó több idegen nyelvet beszélő, talán legkulturáltabb személyzettel rendelkező vállalkozást, ahol a gépkocsivezetők között nincs egy büntetett előéletű,  személy sem!


 

Sportatók szállítását is vállaljuk. Ezt is mi vittük. Zárt utánfutóban is tudunk szállítani sportautókat. Hazaszállítást is vállalunk bel- és külföldről személyekkel együtt.

Telefon:
0036 96/569-031
0036 20/937-0928
Fax:
0036 96/569-030
E-mail:
info@szaszaautomento.hu

Tevékenységek:
Autómentő
Kamionmentő
• Műszaki mentő
• Autó-segély
Autókölcsönző
• Hazaszállítás bel- és külföldről max 8 személlyel.
• Sportautó szállítás zárt utánfutóval

Gyors és olcsó!

Csonka Eszter - Tachográf adatok letöltése és kiértékelése, AETR oktatás - költséghatékonyan, szakszerűen, rugalmasan: www.tachografgyor.hu 

SzaSza autómentés, kamionmentés nyitólap | a SzaSza autómentő, kamionmentő szolgáltatásai | az autómentő elérhetőségei | működési terület | SzaSza autómentő bemutatkozása | autómentő, kamionmentő gépkocsipark | autómentés kedvező árakon
Honlapkészítés - Webdesign - Program- Hoszting